inici nosaltres productes serveis contacte
nutrició animal   -
 


nom d'usuari
 
contrassenya
 


Us heu parat a mai a pensar què hi ha darrera les carns que ens alimenten? de la llet que ens bebem? dels formatge, iogurts i ous que mengem?

La resposta és que darrera de la nostre alimentació, hi ha el repte de l'alimentació animal, i diem repte perquè és un món molt complexe, en el que cada dia hem de donar el millor de nosaltres mateixos, per ésser tan competitius com el dia anteiror, i fins i tot, i si podem superar-nos.

La importància de l'alimentación animal, està darrera de quasi tots els àpats que qualsevol de nosaltres pot menjar diàriament. Pensem-hi:

  • Carns (porc, vedella, etc.)
  • Derivats Làctics (iogurts, ...)
  • Derivats ou
  • Postres

Vicens i Batllori, S.L., va començar a l'any 19XX amb la distribuciói de productes molt bàsics per a la producció de pinso, i va anar creixent poc a poc, identificant-se en tot moment amb el món de l'alimentació animal, estudiant les seves necessitats i aportant productes innovadors, alternatius i oferint solucions.

El nostre sistema de treballar, consisteix en un entorn de treball innovador, creatiu i conjunt, on dia rera dia ens esforcem per a oferir els components que marquen els nostres objectius:

  • Un bon servei
  • Productes d'alta qualitat

La nostre base per realitzar aquesta tasca, és la confiança en els nostres clients, que al llarg del temps han anat confiant en els nostres serveis de distribució i comercialització de productes d'una eficàcia nutricional garantitzada.

 

 

 

© Vicens i Batllori, S.L.